Disclaimer

Bij La Vida Colombiana delen we met veel liefde en passie onze kennis en ervaringen over het prachtige Colombia. We streven ernaar om je zo nauwkeurig en actueel mogelijk te informeren. Toch is het belangrijk om enkele juridische punten te verduidelijken om te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten:

1. Algemene Informatie

Alle informatie op La Vida Colombiana is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we onze uiterste best doen om de informatie up-to-date en correct te houden, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie niet garanderen. Elk gebruik van deze informatie is dus strikt op eigen risico.

2. Niet-professioneel Advies

De content die we bieden, is geschreven met de grootste zorg en liefde, maar moet niet worden gezien als professioneel advies. We delen verhalen, tips en culturele inzichten die je kunnen helpen om Colombia beter te begrijpen en te ervaren. Echter, voor specifieke adviezen raden we je aan om professionals of officiële instanties te raadplegen.

3. Externe Links

La Vida Colombiana kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door ons. Hoewel we ernaar streven alleen kwalitatieve links te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle content die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen veranderen zonder waarschuwing en kunnen gebeuren voordat wij de gelegenheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is gegaan.

4. Affiliate Links en Partnerschappen

Om ons platform te ondersteunen, werken we samen met diverse partners. Dit betekent dat sommige van de links op La Vida Colombiana affiliate links kunnen zijn. Dit houdt in dat als je op de link klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een commissie ontvangen. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt en helpt ons om de geweldige content te blijven bieden die je van ons gewend bent.

5. Auteursrechtelijk Beschermd Materiaal

We respecteren het auteursrecht en verwachten dat onze gebruikers dit ook doen. De inhoud op La Vida Colombiana, waaronder tekst, grafieken, logo’s en afbeeldingen, is beschermd door auteursrecht en mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verzonden, weergegeven of anderszins gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons.

6. Aansprakelijkheid

La Vida Colombiana en zijn medewerkers zullen niet aansprakelijk zijn voor enige verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

We hopen dat je geniet van je tijd op La Vida Colombiana en dat je veel nieuwe dingen leert over Colombia. Mocht je vragen hebben of toestemming willen vragen voor het gebruik van onze content, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contact@lavidacolombiana.nl

Cookieconsent met Real Cookie Banner