Over ons

La vida Colombiana biedt jou een unieke blik op Colombia gezien door de ogen van zowel de locals als de reiziger.

Wij zijn Julian en Demi en samen combineren we onze kennis en ervaringen om jou te voorzien van authentieke verhalen, handige tips en onmisbare informatie die je nergens anders vindt.

Lokale Kennis

Julian, als een echte local die in Colombia is geboren en getogen, brengt een authentiek inzicht dat alleen kan komen van iemand die het land van binnen en buiten kent. Zijn connectie met de plaats, de mensen en de cultuur garandeert dat de verhalen, tips, en aanbevelingen die op La Vida Colombiana worden gedeeld, zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en diepgaande kennis van het lokale leven.

Internationale inzichten

Demi’s frisse blik en nieuwsgierigheid naar alles wat Colombia te bieden heeft, zorgen voor een balans tussen de lokale inzichten van Julian en de verwondering en vragen die veel internationale bezoekers hebben. Haar vermogen om de schoonheid van Colombia door de ogen van een buitenstaander te zien, maar met de diepgang van iemand die zich volledig heeft ondergedompeld in de cultuur, maakt onze content rijk en veelzijdig.

Authentieke verhalen

Samen vanuit Colombia, streven we ernaar om jou een authentiek beeld van Colombia te bieden, verrijkt door onze gedeelde ervaringen en grondige kennis van het land. We belichten niet alleen de bekende toeristische plekken, maar ook de dagelijkse schoonheid en de minder bekende verhalen die het ware karakter van Colombia onthullen. Ons doel is om je te inspireren met een diepgaand begrip van de Colombiaanse cultuur, tradities, en levensstijl. Bij La Vida Colombiana vind je content die de diversiteit en rijkdom van het Colombiaanse leven belicht, een unieke combinatie van lokale expertise en internationale inzichten die je nergens anders vindt.

Diepgaande artikelen

In onze toekomstige blogs en updates, kun je diepgaande artikelen verwachten over specifieke steden, avontuurlijke routes die minder bewandeld zijn, en insider-tips die je alleen kunt krijgen van iemand die ter plaatse is geweest. We delen onze favoriete Colombiaanse recepten, zodat je een stukje Colombia naar je eigen keuken kunt brengen, en we belichten lokale kunstenaars en ambachtslieden wiens werk geïnspireerd is door de rijke cultuur en biodiversiteit van het land.

Een paar van onze favoriete foto’s

Heb je vragen of wil je reisadvies delen?

Neem Contact Op 

Onze favoriete aanbevelingen

Booking.com

Getyourgide.com

Kiwi.com

Worldpackers.com

Skyscanner.com

Cookieconsent met Real Cookie Banner